En utilisant le site Internet ayant pour URL www.archetype-eu.com , vous consentez à ce que les cookies puissent être placés sur votre appareil conformément à la présente Politique d'Utilisation des Cookies.
OK
Retour aux offres
 

Area Sales Manager (m/v)

Société

Soppec

Fonction

Het centrum van jouw activiteiten spelen zich af bij de groothandel, waar de producten worden verkocht. Als specialist verstrek je professioneel advies aan hun medewerkers. U onderhoudt niet alleen de contacten van uw bestaande klantenportefeuille maar zoekt naar bijkomende business binnen en buiten dit cliënteel, met name bij de professionele eindgebruikers in de bouw, industrie, bosbouw,  bij overheidsbedrijven en overal waar de aerosols van Technima hun toepassing vinden. Met België als werkterrein spreekt het voor zich dat een tactische benadering van de markt en een verstandige agendaplanning aangewezen is. Voor het uitwerken van klantenoffertes kan u ondersteuning krijgen van de binnendienstafdeling in Nederland. U rapporteert aan de verantwoordelijke van de Noord-Europese zone.

Profil

•    Gedegen ervaring in een externe salesfunctie in een business to business omgeving is een must. •    U heeft bij voorkeur reeds professionele contacten bij bouwgroothandels of professionele eindgebruikers. •    U werkt uitermate georganiseerd, waardoor u uw tijd efficiënt gebruikt en erin slaagt een grote regio goed te beheren. •    U ziet nieuwe opportuniteiten en slaagt erin uw klanten steeds verder aan u te binden. •    U gaat strategisch te werk in de benadering van nieuwe zowel als bestaande klanten. •    De grote mate van autonomie haalt u niet van uw focus om de vooropgezette targets te bereiken. •    U beheerst vlot beide landstalen. •    U heeft een bachelor denkniveau.   

Offre

U komt terecht in een groeiend bedrijf met ambitie en met mooie vooruitzichten voor de toekomst. U vervoegt een gedreven en dynamisch team. Verder bieden zij een aantrekkelijk salaris met bonussysteem aangevuld met een representatieve firmawagen.

Reageren: Stuur vandaag nog uw sollicitatie via Archetype. www.archetype-eu.com.   Voor meer info contacteer Michiel Garré via 0495 575 975 – michiel@mbrace.be U kan alvast rekenen op een snelle en confidentiële behandeling van uw kandidatuur

Envoyer votre CV
Déposer son CV