En utilisant le site Internet ayant pour URL www.archetype-eu.com , vous consentez à ce que les cookies puissent être placés sur votre appareil conformément à la présente Politique d'Utilisation des Cookies.
OK
Retour aux offres
 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER B2B

Société

Insaver

Fonction

In deze gloednieuwe rol staat u in voor de opstart en het succes van de expansie van voornamelijk PV-projecten op de Vlaamse B2B markt. Verder bekijkt u de evidente cross-selling opportuniteiten voor andere Insaver diensten zoals dakrenovatie en isolatie. U staat mee aan de wieg van een nieuw departement dus u zet op, bepaalt de structuur, maakt een  voorafgaande analyse over o.a. markt, concurrentie,... en realiseert de nodige prioriteiten met als doel het veroveren van een mooie marktpositie.  U monitort daarbij de omzet en marges nauwgezet. U staat zelf in voor het creëren van nieuwe opportuniteiten en het creëren van leads. U gaat actief op zoek naar nieuwe klanten. Mede dankzij leadgeneratoren, het opzetten van infosessies, beurzen, netwerking, … Anderzijds zorgt partner EDF Luminus voor leads die u accuraat opvolgt en in concrete business opportuniteiten omzet. U staat in voor het volledige verkoopproces en volgt uw dossiers van A tot Z op. U begeleidt uw klanten en biedt hen een gepaste oplossing aan door het vergaren van correcte informatie, u maakt technische calculaties en berekeningen wat zich vertaalt in een offerte op maat. U blijft op de hoogte van de marktevoluties en ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen en isolatie zodat uw kennis steeds actueel blijft. U rapporteert aan de Sales & Marketing Manager.  

Profil

o    U heeft uitgesproken business development competenties. U weet deuren te openen en houdt van het voortdurend leggen van nieuwe contacten. o    U geeft en straalt vertrouwen uit en u weet te overtuigen met kennis van zaken. o    De bouwwereld heeft voor u geen geheimen meer. Kennis van zonnepanelen strekt tot aanbeveling. o    Entrepreneurial skills combineert u met een start-up mentaliteit.  o    U kan zaken vorm geven en u stelt vlot prioriteiten.  o    Klantgericht en u heeft plezier in het formuleren van oplossingen.  

Offre

U komt terecht in een dynamische werkomgeving met start-up mentaliteit binnen een groeiende markt. U krijgt de mogelijkheid om de B2B business-unit van de start mee te ontwikkelen en naar uw hand te zetten. U werkt hoofdzakelijk vanuit Zonhoven. U mag rekenen op een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen en een representatieve firmawagen.  .

>    INTERESSE

Stuur uw overtuigende sollicitatie naar Archetype – Wenst u meer informatie, contacteer  02/567.04.44.   

Envoyer votre CV
Déposer son CV