En utilisant le site Internet ayant pour URL www.archetype-eu.com , vous consentez à ce que les cookies puissent être placés sur votre appareil conformément à la présente Politique d'Utilisation des Cookies.
OK
Retour aux offres
 

Business Unit Manager Trucks

Société

Lambrecht

Fonction

Als Business Unit Manager bent u verantwoordelijk voor het volledige beheer en de optimalisatie van de afdeling Trucks. Uw markt situeert zich over heel België. U neemt de rol van people manager op zich en begeleidt een team dat bestaat uit een 20-tal werknemers, waaronder de externe buitendienst.  Ook zorgt u voor de opvolging van de P&L en de analyse van de resultaten. Vooruitstrevend als u bent, bekijkt u waar optimalisatie mogelijk is.  Het mee bouwen aan een goede relatie met de Key Account klanten  onder andere in de transportwereld en de logistieke sector, valt rechtstreeks onder uw verantwoordelijkheid. Dankzij uw sterke onderhandelingscapaciteiten bent u betrokken bij de contacten met de bandenfabrikanten. U werkt actief mee aan het aankoopproces. Tenslotte is het voor u zelfsprekend dat u streeft naar een harmonieuze samenwerking tussen de verschillende partners, binnen en buiten de organisatie.  

Profil

U kan terugblikken op een succesvolle gelijkwaardige management ervaring in de transport -of automotivewereld of aanverwante sektor in een B2B-omgeving.  Een Master denkniveau is absoluut een must. U communiceert vlot in het Frans. Van nature beschikt u over uitstekende onderhandelingscapaciteiten en u gaat assertief en diplomatisch te werk.

In uw rol van people manager blinkt u uit in het motiveren en coachen van medewerkers. In deze functie is het belangrijk dat u een gedreven persoonlijkheid hebt. Oplossingsgericht werken en denken is voor u vanzelfsprekend. Uw woonplaats bevindt zich centraal in Vlaanderen  

Offre

U komt terecht in een familiale holding die een inspirerende en dynamische werkomgeving biedt. Lambrecht geeft u de kans om deel uit te maken van een marktleider. In dit bedrijf kan u op lange termijn rekenen op doorgroeimogelijkheden binnen de groep.  Er wordt een aantrekkelijk salarispakket voorzien met o.a. een motiverend bonussysteem, aangevuld met een representatieve firmawagen en andere extralegale voordelen.

  INTERESSE

Stuur uw overtuigende sollicitatie naar Archetype via www.archetype-eu.com.  Wenst u meer inlichtingen, contacteer Marc Diamant op het nummer 02/567.04.44 (’s avonds ook bereikbaar). U kan alvast rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.  

Envoyer votre CV
Déposer son CV