En utilisant le site Internet ayant pour URL www.archetype-eu.com , vous consentez à ce que les cookies puissent être placés sur votre appareil conformément à la présente Politique d'Utilisation des Cookies.
OK
Retour aux offres
 

PASSIEVOLLE CONSULTANT m/v Rekrutering & Selectie

Société

Archetype

Fonction

In deze veelzijdige job als Consultant Rekrutering & Selectie staat u in voor het volledige R&S traject en bent u het aanspreekpunt voor onze partners die hun organisatie uitbreiden met sales & marketing talenten op verschillende niveaus en dit in verschillende sectoren. 

Vanaf de start van een nieuwe opdracht, onderscheid u zich door op een authentieke en gerichte manier grondig te begrijpen wat de klant nodig heeft. U begeleidt en adviseert hen in hun rekrutering- en selectiestrategie om steeds tot succesvolle resultaten te komen. 

Dagdagelijks staat u in contact met talenten en adviseert u hen in hun carrière-pad. Telkens opnieuw creëert u de adequate match. U werkt hiervoor nauw samen met een recruiter. 

Via een waaier van selectietools om de competenties en vaardigheden diep en grondig te evalueren, heeft u de nodige argumenten om de juiste kandidaten te presenteren aan uw klanten. In dit kader kunnen ook Assessments u toegewezen worden.

U bent gericht op het verlenen van een excellente service en het uitbouwen van lange termijnrelaties.  

Profil

o    U heeft affiniteit of ervaring binnen de HR wereld.   o    U heeft minimum een eerste ervaring in het beheren van klanten.  o    Uw commerciële ingesteldheid combineert u met een drang naar resultaat en motiveert u telkens opnieuw om tot het uiterste te gaan.  o    Dankzij uw passie, drive, assertiviteit en pro-activiteit boekt u successen. U reageert steeds kort op de bal. o    De ene dag boekt u resultaat, de andere dag niet en vindt u de veerkracht om er weer tegen aan te gaan. o    Een goed evenwicht tussen empathie en scherpte helpt u bij uw onderhandelingen.  o    U hecht belang aan ethisch ondernemen en menselijke waarden staan voor u centraal. o    Goede kennis van het Frans en Engels.  

Offre

o    We gaan er geen doekjes om winden: dit is een absoluut fijne job met afwisseling en bezorgt u elke dag opnieuw uitdagingen.  o    Archetype straalt passie, authenticiteit, dynamiek en drive voor het vak uit. Vanuit een open cultuur stimuleren we eigen ideeën en initiatieven. Zowel de brede waaier aan sectoren waarin Archetype actief is, als de variatie in uw job zijn uitermate boeiend.  o    Van onze kant uit voorzien we de nodige begeleiding en coaching.  o    U werkt vanuit Groot-Bijgaarden en u krijgt de mogelijkheid om thuis te werken. o    Doorgroeimogelijkheden zijn mogelijk op middellange termijn. o    Verder bieden we een aantrekkelijk salarispakket aan, aangevuld met extralegale voordelen. Zelfstandig statuut is ook mogelijk.

>    INTERESSE

Stuur uw overtuigende sollicitatie naar Archetype –Marc Diamant  Wenst u meer informatie, contacteer Marc op 02/567.04.44.   

Envoyer votre CV
Déposer son CV