Cabinet de recrutement Bruxelles Archetype

Sales Advisor

BEDRIJF

Bij de oprichting van Stiebel Eltron in 1924 was Dr. Stiebel reeds een fervent voorstander van elektrificatie. Een kleine eeuw later is Stiebel Eltron als fabrikant van toekomstgerichte warmtepompsystemen een voortrekker in de omschakeling naar hernieuwbare energie. Ondanks een team van 4.000 medewerkers wereldwijd, blijft Stiebel trouw aan zijn familiale waarden als KMO in België.  Om verder te bouwen aan hun groei in België zijn ze op zoek naar een: Sales Advisor Warmtepompen voor Antwerpen 

FUNCTIE
Als Sales Advisor ben je verantwoordelijk voor de volledige uitbouw van jouw regio met een sterk merk. Je identificeert installateurs en installatiebedrijven in de provincie Antwerpen en bouwt met hen aan lange termijn relaties. Je verdiept je in de duurzame en kwalitatieve warmtepompen van Stiebel waarmee jij je klanten een kickstart kan geven in hun projecten mét Stiebel.

 

PROFIEL

  • Je beschikt over tenminste een eerste succesvolle commerciële ervaring in B2B;
  • Je hebt duidelijk affiniteit met de wereld van HVAC of ervaring met een gelijkaardig cliënteel (installateurs, installatiebureau’s voor HVAC).
  • Je werkt autonoom en verliest the bigger picture niet uit het oog. 
  • Je hebt een echte pioniersmentaliteit en houdt van het creëren en uitbouwen van klantenrelatie’s.
  • Je garandeert een professionele benadering tijdens het uitbouwen van je netwerk, door je zin voor organisatie en methodiek.

 

AANBOD

Naast een aantrekkelijke verloning met een pakket aan extralegale voordelen en een representatieve bedrijfswagen kan je rekenen op een bedrijfscultuur met familiale en gedreven sfeer. Daarnaast maak je deel uit van een gezond, stabiel en consequent groeiend bedrijf.

 

INTERESSE

Wil je graag meer weten?
Doe een belletje naar Herman Heymans 0475-78-16-99 of mail herman@archetype-eu.com.