Cabinet de recrutement Bruxelles Archetype

Truck Service Center Manager

Renault Trucks België is een toonaangevend bedrijf dat zich inzet voor de transitie naar emissievrij transport en trots is op haar innovatieve voertuigen. Als onderdeel van de Volvo Group, bieden ze geavanceerde technologieën en diensten die bijdragen aan een schonere toekomst voor mobiliteit. Bij Renault Trucks België staan ze voor een spannende uitdaging, want ze zullen voor het eerst zelf een truck service center beheren. Daarom zoeken we een gedreven Manager om deze nieuwe mijlpaal te realiseren en hun expertise op het gebied van duurzame mobiliteit verder uit te breiden.

Functie

Als Manager streef je naar maximale klantentevredenheid en een positief resultaat voor het Truck Service Center door het team effectief te leiden en te coachen. Ben je klaar om samen met Renault Trucks deze uitdaging aan te gaan en ons nieuwe service center tot een succes te maken? 

Jouw taken omvatten: 

  • Leid, coach en motiveer jouw team van techniekers en medewerkers, zodat ze efficiënt en correct werken en klantgerichte diensten leveren.   
  • Analyseer en identificeer klantenpotentieel in de regio, coördineer met de verkoopsafdeling en verbeter werkplaatsprocessen voor maximale efficiëntie.   
  • Onderhoud en ontwikkel nauwe relaties met klanten en zorg voor een uitstekende klantenservice. Door proactief te luisteren naar hun behoeften en hen te ondersteunen bij de transitie naar duurzame mobiliteit, draag je bij aan hun groei en succes.   
  • Je stuurt bij waar nodig na bespreking met experten en/of collega’s en uw leidinggevende, de algemeen directeur Renault Trucks Belux. 

Profiel

  • Bewezen people management skills  
  • Relevante commerciële ervaring 
  • Affiniteit met de automotive sector of rollend materiaal is een groot voordeel 
  • Oplossingsgerichte en proactieve aanpak om vooruitgang te boeken en initiatieven te nemen voor succes 
  • Vloeiend in het Nederlands en goede kennis van het Frans voor communicatie met klanten in de regio Brussel 

Aanbod

Wat Renault Trucks jou kan bieden: 

Bij Renault Trucks België bieden we een boeiende carrière binnen een bedrijf met ambitie op duurzaamheid.

Als onderdeel van de Volvo Group, investeren we in medewerkers en bieden we inspirerende omgevingen voor persoonlijke ontwikkeling. Geniet van een collegiale en informele sfeer, waarbij open communicatie en samenwerking worden aangemoedigd, en ieders bijdrage wordt gewaardeerd en erkend.

Naast een aantrekkelijk salaris, bieden we een interessant pakket aan extralegale voordelen (zoals groepsverzekering, ADV-dagen, bedrijfswagen, maaltijdcheques, sales bonus, …).